Checkpoint Systems

RFID & Loss Prevention Solutions

×

News & Events Press

Share:

Checkpoint onthult nieuwe platte artikelbeveiligingsoplossing voor supermarkten

Checkpoint Systems, wereldleider in source-to-shopper oplossingen, heeft een nieuwe 'platte' artikelbeveiligingsoplossing, de EVOLVE C10, ontworpen om producten in de winkel op een onopvallende manier te beveiligen. Supermarkten over de hele wereld blijven investeren in artikelbeveiligingssystemen voor dervingpreventie. Nu 78% van de consumenten bevestigt dat een aangename winkelervaring essentieel is wanneer zij fysieke winkels verkiezen boven online shoppen [1], is het creëren van een visueel aantrekkelijke en naadloze retail ervaring van cruciaal belang voor retailers.

17-10-2019

 De C10 biedt retailers de mogelijkheid om een overzichtelijke kassazone te creëren, met een open en uitnodigende omgeving, zonder de strategie voor dervingpreventie uit het oog te verliezen. De ultradunne en vlakke RF-antenne is voornamelijk ontworpen voor supermarkten en kan flexibel worden geïnstalleerd, ofwel 'verborgen' in de kassa zelf, ofwel discreet opgehangen aan een muur.

 

De ingebouwde en onzichtbare antenne neemt geen vloeroppervlak in beslag en heeft geen visuele impact op het winkeldesign. Bij installatie in de kassa, kunt u een eenvoudige ledlamp installeren in de buurt van de caissière om eventuele veiligheidsrisico's te signaleren. Er is ook een instelbare zoemer beschikbaar waardoor een vroege detectie mogelijk wordt gemaakt en klanten minder in verlegenheid worden gebracht als ze de winkel verlaten.

 

De slimline-optie van de C10 kan ook extern worden geïnstalleerd en is slechts 10 mm dik. U kunt deze optie kiezen wanneer een interne installatie niet mogelijk is of wanneer het systeem op een muur moet worden gemonteerd, bijvoorbeeld bij in-/ uitgangen of bij toiletruimtes.

 

Alarmmeldingen kunnen rechtstreeks naar de mobiele app van Checkpoint worden gestuurd zodat het personeel snel kan reageren. Bovendien levert de connectiviteit historische trendgegevens via het onlineservice platform (SaaS Cloud-service), waardoor retailers actie kunnen ondernemen om hun dervingsresultaten te verbeteren. Verder biedt de C10 antenne ook de mogelijkheid tot proactieve service op afstand, waardoor meer dan 50% van de technische problemen op afstand kunnen worden opgelost.

 

Simon Edgar, Senior Director van EAS Solutions bij Checkpoint Systems, zei: “Met dit innovatieve ontwerp kunnen retailers een artikelbeveiligingssysteem krijgen dat compleet onopvallend en onzichtbaar is voor de klant. Nu winkeldesign steeds belangrijker wordt, doen retailers er alles aan om een ongecompliceerde, aangename ervaring te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat de C10 een integraal onderdeel is van deze naadloze winkelbeleving.”PR Contact

Natalie Lumma

Carta GmbH
+49 (0) 6232 / 100 111 - 25
checkpoint@carta.eu

Contact us

Über Checkpoint Systems

Checkpoint Systems, eine Division von CCL Industries, ist der einzige vertikal integrierte RF-/RFID-Lösungsanbieter für den Einzelhandel. Mit dem technologischen Fortschritt verändern sich auch die Kundenanforderungen in rasantem Tempo. Checkpoint liefert dem Einzelhandel intelligente Lösungen, die für mehr Klarheit und Überblick sorgen - jederzeit und überall. Durch ein einzigartiges Angebot von Soft- und Hardware, Etiketten und vernetzten cloud-basierten Lösungen optimiert Checkpoint Abläufe und Effizienzen im Einzelhandel mit intuitiven Echtzeitdaten, die in der gesamten Lieferkette und im Store bereitgestellt werden. Das verbessert die Rentabilität und bereichert die Kundenerfahrung. Die intelligenten Checkpoint-Lösungen für den Einzelhandel basieren auf 50 Jahren Erfahrung in der Radiofrequenz-Technik, innovativen Lösungen für die Diebstahlsicherung und Verlustprävention, marktführender Software, RFID-Hardware und umfassenden Kompetenzen im Bereich der Etikettierung. So lassen sich das Branding, die Sicherung und die Verfolgung von Waren von der Quelle bis zum Regal gewährleisten.

Legal Disclaimer Legal Disclaimer Legal Disclaimer 2019 Checkpoint Systems, Inc. – eine Division von CCL Industries Inc. Alle Rechte vorbehalten. Datenschutz.