Checkpoint Systems

RFID & Loss Prevention Solutions

×

Slimme onderhoudsoplossingen

Ervaring is onze kracht.

Ons ervaren serviceorganisatieteam, met meer dan 400 directe servicetechnici en meer dan 250 gecertificeerde servicepartners wereldwijd, zorgt voor de hoogste kwaliteit en de snelste systeembeschikbaarheid verkrijgbaar op de markt, 365 dagen per jaar met lokale en kostenefficiënte ondersteuning op afstand. Maximaliseer de waarde van Checkpoint Systems-oplossingen in uw winkels en focus op het uitbreiden van uw bedrijf.

Checkpoint heeft de grootste EAS-roll-outs in de geschiedenis van de retailbranche succesvol gemanaged.

Getrainde directe serviceteamleden voor Checkpoint EAS- en RFID-producten.

Toegewijde projectmanagementexpertise

Top 100 retailers; RF EAS geïnstalleerd in meer dan 60.000 winkels.

Ervaring met buitendienst en roll-out bij wereldwijde kledingretailers.

Slimme netwerkactiviteiten

Netwerkactiviteit heeft aparte functies:

AFSTANDSBEHEER/PROACTIVITEIT

Checpoint Service monitort de status en functionaliteit van externe apparaten continu. Dankzij de capaciteiten van Checkpoint en de servicetoepassingen worden mogelijke afwijkingen geïdentificeerd en service-aanvragen in de winkel voorkomen.

Statusmonitor voor geïnstalleerde systemen

Controleert storingen en afwijkingen op basis van vooraf vastgestelde KPI's

Proactieve technische interventies

Systeemvolume aanpassen

Systeemverlichting aanpassen

Installatieservices

Onderhoud en hulpdiensten op afstand

RAPPORTAGE

De rapportagefunctie identificeert problemen en trends in realtime of tijdens de evaluatie na de rapportage. Een IoT-platform dat gegevens verzamelt van meerdere bronapparaten en ze samenvoegt tot eenvoudige en intuïtieve tabellen en grafieken op basis van aangepaste rapporten van de retailer.

Systeemgezondheid

Alarmgeschiedenis

Klanttelling

Video-gegevensverzameling

Winkelaudit en preventieve onderhoudsdiensten

Datahosting-, analyse- en rapportagediensten

Waar u ook bent, er staat altijd een technicus achter uw systemen

De slimme monitoringoplossingen van Checkpoint controleren continu duizenden winkels wereldwijd met tienduizenden systemen die draaien en presteren. Met de onderhoudsdiensten op afstand van Checkpoint kan meer dan 80% van de gevallen direct worden opgelost. We hebben meer dan 400 directe servicetechnici en werken samen met meer dan 250 gecertificeerde servicepartnerbedrijven op alle belangrijke retailmarkten voor snelle ondersteuning als onderhoud op locatie is vereist.

60.000+

Installaties per jaar met directe
servicetechnici en indirecte
Partners

190.000

Onderhoudsafspraken per jaar

Bijna 400

directe servicetechnici wereldwijd

World

CHECKPOINT RF/RFID

WW-plaatsen onder andere in: Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, China, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, India, Italië, Japan, Koeweit, Libanon, Maleisië, Marokko, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Spanje, Zweden, Turkije, Taiwan, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk.

Erkenning van klanten

Tesco Value Award voor toegewijde ondersteuning en service bij het leveren van de verschillende EAS-projecten en initiatieven en ook voor de extra stappen die we hebben gezet om het Security & Shrinkage team te ondersteunen

Dankzij met RFID uitgeruste distributiecentra en winkels kunnen we de gegevensnauwkeurigheid van onze voorraad verbeteren en Not-On-Shelf-But-On-Stock (NOSBOS) verminderen, zodat klanten de juiste kleur, maat en pasvorm vinden. Met RFID bouwen we de basis voor de C&A omni-channel-strategie.” Joachim Wilkens, Head of Functional IT and Supply Chain Development bij C&A Europe

Deze roll-out heeft al een positieve uitwerking op onze winstgevendheid gehad. We zijn ontzettend blij met de resultaten en de samenwerking met Checkpoint, vooral met de implementatiesnelheid.” Julie Giblin, Family Dollar’s VP van Loss Prevention