Checkpoint Systems

RFID & Loss Prevention Solutions

×
50 years of Ingeniuty

ExtrACT

Fresh food oplossing

Food retailers staan voor grote uitdagingen zoals afval, aansprakelijkheid, arbeidskosten en voorraadbeschikbaarheid. Enorme hoeveelheden producten worden ieder jaar weggegooid als gevolg van het verlopen van de uiterlijke houdbaarheidsdatum vóórdat het product verkocht is. Winkeliers zijn verantwoordelijk voor de bescherming van consumenten. Daarom moeten alle producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen worden geïdentificeerd en van het schap gehaald. Winkeliers hebben daarom arbeidsintensieve processen voor het beheren van producten, beschikbaarheid en rotatie in de versafdeling. De onnauwkeurigheid en inefficiëntie van handmatige processen resulteert in onnodig afval en ontevreden klanten. Ons assortiment ExtrACT-oplossingen biedt aanzienlijke mogelijkheden om dit proces te verbeteren. Vooraadnauwkeurigheid wordt mogelijk dankzij automatisering met minimale investeringen in infrastructuur. Implementaties wijzen op een aanzienlijke vermindering van het afval van versproducten waardoor de omzet stijgt.

Voor meer informatie download de brochure

ExtrACT

Front Store

RFID Expire date monitoring

Report & Scan Management

Extract-repo
ExtrACT Encode

ExtraACT rapport

ExtrACT-rapportage levert real-time bruikbare gegevens voor het personeel. Daardoor wordt de omzet verhoogd en het afval wordt geminimaliseerd.

ExtrACT Scan

ExtrACT Scan is een handheld scanner voor het snel inventariseren van voorraden, het vergelijken voorraad en het lokaliseren van specifieke items. ExtrACT Scan werkt in combinatie met ExtrACT-rapportage die real-time bruikbare gegevens aan het personeel aanlevert.

ExtrACT

Back Store

RFID Expire date monitoring

Encode & Waste Management

Extract-enco
ExtrACT Encode

ExtrACT Encode/Print

ExtrACT Encode is een RFID-coderingsstation voor het registreren van product specifieke informatie en houdbaarheidsdata die door de gebruiker zijn geselecteerd. Het scherm geeft informatie over het gecodeerde product weer, waarbij ExtrACT Print wordt geactiveerd om een RFID-label te printen. Alle handelingen worden geregistreerd en opgeslagen in de Cloud. De opgeslagen informatie kan vervolgens worden geanalyseerd door business intelligence.

ExtrACT Waste

Het afvalstation maakt gebruik van RFID-technologie en een touch screen om een versproduct op te nemen dat is verlopen, waardoor het product uit de voorraad wordt verwijderd. ExtrACT Waste geeft de gebruiker ook de mogelijkheid onnodige tags te verwijderen en deze uit de voorraadresultaten te verwijderen.