Checkpoint Systems

RFID & Loss Prevention Solutions

×

Slimme software-oplossingen

Retail verandert, gedreven door consumentengedrag

Software wordt onderdeel van het dagelijks leven. Het belangrijkste voor retailers om onderdeel te zijn van deze digitale transformatie is de noodzaak om klantenervaringen in de winkel te verbeteren. De retailbranche wordt blootgesteld aan stijgende verwachtingen gedreven door digitale technologie, online en geïntegreerde omni-channel-handel.

74%

of millenials

86%

of generation x

85%

of baby boomers

would switch brands after negative customer service experience

(International Council of Shopping)

Het transformeren van de manier waarop je zakendoet, op slimme wijze

Checkpoint's Business Intelligence (BI) verbindt hardware, verbruiksproducten en diensten op slimme wijze op één softwareplatform, waardoor de gegevens van uw winkel worden omgezet naar bruikbare inzichten. Hierdoor kunt u weloverwogen zakelijke beslissingen nemen en succesvolle resultaten bewerkstelligen. Iedere dag telt.

Zes belangrijke aandachtsgebieden

We hebben zes gebieden geïdentificeerd in retailomgevingen waar een combinatie van onze toonaangevende verbruiksproducten en hardware kunnen worden verbeterd door slimme softwarediensten. Zo kunt u de waarde van uw activa verhogen en uw klantenreis continu verbeteren.

Toeleveringsketenbeheer

Op RFID gebaseerde oplossingen om retailers te helpen voorraad te volgen en traceren, de nauwkeurigheid van hun inventaris te verbeteren, verlies te minimaliseren en hun kapitaalinvesteringen te maximaliseren.

Distributiecentrum

Op RFID gebaseerde oplossingen om retailers te helpen hun nauwkeurigheid van de inventaris in het distributiecentrum te verbeteren, omni-channels en efficiëntie in de toeleveringsketen te ondersteunen en verliezen en fouten te beperken.

Winkelinventarisbeheer

Op RFID gebaseerde oplossingen om retailers te helpen hun nauwkeurigheid van de winkelinventaris te verbeteren en OSA om te zorgen voor geweldige winkelervaringen terwijl ze hun kapitaalinvesteringen maximaliseren.

Winkelactiviteiten

Realtimegegevens worden verzameld met behulp van verschillende sensortechnologieën verspreid door de winkel om retailers te helpen nog betere klantenservice te bieden voor verbeterde winkelervaringen en verliesvermindering.

Omni-channel

Op RFID gebaseerde oplossingen om retailers te helpen fouten te reduceren, efficiëntie te verhogen en hun klanten naadloze omni-channel-ervaringen aan te bieden.

ORC -reventie

Een combinatie van door Intelligence gedreven oplossingen, van taggen tot realtime-gegevensanalyses om retailers te helpen bij het afschrikken, detecteren en verdringen van georganiseerde retailmisdaden.

Gegevens die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt

Niet alle gegevenssets zijn hetzelfde of vereisen dezelfde reacties. De Checkpoint-cloud is ontworpen om op drie verschillende niveaus te leveren, voor intuïtieve data-optimalisatie.

Directe waarschuwingen in de winkel

Realtimereacties op gebeurtenissen.

Sommige sensors in de winkel zijn afhankelijk van snelle responstijden en we weten hoe belangrijk directe waarschuwingen zijn om ze te meten en onderhouden.

Waarschuwingstriggers, zoals belknoppen, schapplundering of CCTV-beeldopname vereisen direct actie, iedere seconde telt. Dit noemen we 'data ricochet'. De bereikte resultaten zijn meetbaar. De winkel 'Edge box' is verantwoordelijk voor het aansturen van deze echte realtime-actie. Reacties in de winkel en reactietijden worden dan verstuurd naar de cloud, zodat de prestaties van winkels vrijwel nauwkeurig kunnen worden gemonitord.

Verwerking van gebeurtenisoverdracht

Zo goed als realtime taakbeheeractiviteiten

Het versturen van gebeurtenisgegevens naar de cloud en vervolgens terug naar een mobiel apparaat voor zo goed als realtimenauwkeurigheid lijkt de norm te zijn bij de meeste retailtechnologieën.

Zo is het niet zo erg als er vijf minuten vertraging zit in het ontvangen van de waarschuwing dat u geen spijkerbroeken meer hebt in maat 10.

De hoeveelheid gegevens die kan worden verwerkt, beheerd en vervolgens weergegeven in apps of dashboards in de winkel maken dit een veelzijdige en schaalbare methode.

Dashboardanalyse

Overzicht van alle realtime- en zo goed als realtime-activiteiten op het gebied van prestaties en KPI-evaluatie

U hebt dus meerdere gegevensstromen lopen in realtime en zo goed als realtime, maar hoe meet u wat nu eigenlijk goed werkt voor uw bedrijf?

Het Checkpoint-dashboard is in staat gegevens te beheren van iedere winkel, ieder distributiecentrum of magazijn in uw beheer, van 5 tot 5.000, iedere minuut van de dag, iedere dag van de week.

De intuïtieve bedrijfsprocessors in de cloud berekenen en geven de belangrijkste informatie weer in een samenvattingsrapport op de startpagina van het dashboard.

Vanaf daar kunt u evalueren, prestaties vergelijken en opsplitsen in individuele gebieden. U krijgt hiermee volledige controle over welke sensors/technologieën de beste resultaten leveren voor uw bedrijf en helpen u probleemgebieden te identificeren die aandacht nodig hebben.